Directievoering en toezicht

Opsplitsen van de contracten (ontwikkeling en uitvoering) bij de verschillende verantwoordelijken is actueel. De samenhang kan hierbij echter verloren gaan waardoor de vraag rijst ´wie draagt nog verantwoordelijkheid voor het geheel?’. 

De architect is steeds vaker slechts een adviseur voor het ontwerp. Deze verandering komt de kwaliteit en veiligheid echter niet ten goede. Architectenbureau Bureau Phi architecten & ingenieurs maakt werk van samenhang. De belangen van de opdrachtgever(s) dienen beschermt te worden en de architect dient de bouwheer te blijven. Zo kunnen we samen zorgdragen voor kwaliteit.

Meer kwaliteit met onze bouwmanagers

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring als bouwmanagers. In lijn met de bedoelingen van het ontwerp kan ons bureau de lijnen uitzetten voor een zorgvuldige prijsvorming. Door het beheersbaar te maken kan een goed en onderbouwd advies gegeven worden bij de contractvorming. Daarna kunnen wij efficiënt directievoering aanbieden tijdens de uitvoering. De kwaliteit van een project wordt op deze manier gewaarborgd en vooraf gestelde eisen kunnen worden nageleefd.

Vraag het onze ingenieur

Wilt u meer weten over onze diensten voor directievoering en toezicht? Neem vrijblijvend contact op met ons ingenieursbureau in Raamsdonk | Breda, wij vertellen u graag meer