Interieurbouw

Voor verschillende projecten hebben we naast het exterieur ook het interieur tot in detail uitgewerkt. Elk project vereist een eigen unieke afwerking. De voorstellen die wij maken lopen uiteen van ultra modern en strak tot traditioneel en ambachtelijk.

Maatwerk in interieurbouw projecten

Of dat nu met ruwe materialen met of zonder ambacht kennis moet worden gerealiseerd is geen beperkende factor. De droom van de opdrachtgever waarmaken is voor ons de uitdaging. Wij schuwen het gebruik van nieuwe of bijzondere materialen niet. Ook houden wij bij de toepassing ervan graag rekening met de kwaliteit op de langere termijn.

Zo kunt u bij Bureau Phi rekenen op een duurzame maatwerk service voor al uw interieurbouw projecten.

Vraag het onze architect

Wilt u meer weten over onze projecten in de interieurbouw? Neem vrijblijvend contact op met ons architectenbureau in Breda, wij vertellen u graag meer.

Bekijk hier al onze interieurbouw projecten

Revitalisatie advocatenkantoor te Breda

Revitalisatie advocatenkantoor te Breda

Revitalisatie monument

Een bestaand advocatenkantoor dat is gevestigd in een monumentaal pand in Breda heeft dringend behoefte aan een modernere uitstraling in het interieur. Onze adviseurs zijn gevraagd om voorstellen te doen zonder grote ingrepen te doen aan het pand. 

Optimalisatie woning Bloemendaal

Optimalisatie woning Bloemendaal

Verbouwing interieur

Voor deze woning hebben een optimalisatie voor het interieur voorgesteld. Door middel van kleine ingrepen is de woning weer bij de tijd gebracht. 

Interieur timmerfabriek Overbeek Haaksbergen

Interieur timmerfabriek Overbeek Haaksbergen

Tijdloos interieur met elementen uit eigen hand

Het kantoorgedeelte van de timmerfabriek heeft door toepassing van bepaalde kleuren en materialen een modern en tijdloos interieur gekregen. Toch heeft het ervoor gezorgd dat het 'warm en knus' blijft. De toepassing van vooral aardetinten en hout hebben hieraan bijgedragen. Alle houten elementen zoals de trap en kozijnen komen uit eigen timmerfabriek.

Interieur woonzorgcomplex Bos & Meerzicht

Interieur woonzorgcomplex Bos & Meerzicht

Praktisch interieur

De eis vanuit woonzorgvoorziening Bos & Meerzicht te Oudemirdum (Friesland) was om het interieur zo praktisch mogelijk te houden. Onze taak was te waken voor een te klinische uitstraling en de hygiëne. 

Interieur woning Amsterdam

Interieur woning Amsterdam

Modern interieur

Met een aantal simpele ingrepen hebben we een woning in Amsterdam naar wens van de Opdrachtgever kunnen maken. Strakke lijnen, fijne materialen en juist werking zorgen voor een tijdloos interieur. 

Interieur woonhuis Waalwijk

Interieur woonhuis Waalwijk

Modern interieur in kwaliteitswoning

Voor een kwalitieitswoning in Waalwijk hebben wij het samen met het bouwkundige deel ook het interieur ontworpen. Het interieur staat te boek als tijdloos.

Interieur gemeentelijk monument Boxtel

Interieur gemeentelijk monument Boxtel

Bijzonder hoog afwerkingsniveau

Voor een gemeentelijk monument te Boxtel hebben we voor het interieur met verschillende elementen ontwerpen gemaakt met een bijzonder hoog afwerkingsniveau. Alle binnenwanden zijn met leem gestuced. In natte ruimtes zijn bepaalde wanden met tadelakt afgewerkt. Een groot voordeel van tadelakt is dat er geen voegen nodig zijn en dat de lak een bijzonder goede waterdichtheid heeft. Ook is het stootvast. 

Welkomsthal bedrijfsverzamelgebouw Eindhoven

Welkomsthal bedrijfsverzamelgebouw Eindhoven

Natuursteen en RVS bepalen de toon

Voor de entree van het bedrijfsverzamelbouw te Eindhoven hebben we de natuursteen van de buitengevel naar binnen door laten lopen. De vloer staat daartegen in contrast door donker gepolijst hardsteen toe te passen. Afwerkingen zijn over de hele ruimte in RVS uitgevoerd dat het geheel tijdloos maakt.

Interieur Landgoed Ter Wal

Interieur Landgoed Ter Wal

Klassiek interieur

Het interieur van de woonzorgvoorziening op het Landgoed Ter Wal te Lepelstraat heeft een klassieke uitstraling. Diverse op maat gemaakte meubels geven het interieur de klasse die het verdient. 

Interieur kantoor Oosterhout

Interieur kantoor Oosterhout

Soms moet je net een stapje verder gaan

Dit interieur is een parel van creativiteit. De rechte wanden zijn op één hand te tellen en de afwerkingen lijken soms zo een oscar-waardig filmdecor! Onze Opdrachtgever heeft een bijzondere inbreng gehad in het project en heben we bijgestaan de juiste keuze te maken in materialen en afwerkingen. 

Interieur kantoor hooischuur Raalte

Interieur kantoor hooischuur Raalte

Kantoorruimte gerealiseerd in klassieke hooischuur

De binnenafwerking en constructie is van eikenhout opgetrokken. Door het open karakter is het alsof de tuin doorloopt in het interieur. Je waant je in het buitengebied.