Recreatiebouw

Een bijzondere specialiteit van onze architecten en adviseurs zijn gebouwen voor recreatieve doeleinden of leisure. Denk hierbij aan sauna’s, campings, zwembaden (buiten- en binnenbaden) compleet met serieuze zandstranden.

Maatwerk in recreatiebouw

Ook hier beperkt onze expertise zich niet tot alleen Nederland en hebben we inmiddels een serieuze bouwaanvraag ingediend in Luxemburg. Het ontwikkelde concept zal ook toegepast gaan worden in Frankrijk en Duitsland. Zo kunt u bij ingenieurs- en architectenbureau Bureau Phi terecht voor maatwerk in bouwprojecten voor de recreatieve sector, zowel in Nederland als daarbuiten.

Vraag het onze architect

Wilt u meer weten over onze bouwprojecten in de recreatieve sector? Neem vrijblijvend contact op met ons architectenbureau in Raamsdonk, wij vertellen u graag meer.

Bekijk hier al onze recreatiebouw projecten

Nieuwbouw werkplaats Roggebotstaete te Dronten

Nieuwbouw werkplaats Roggebotstaete te Dronten

Op het landgoed Roggebotstaete te Dronten wordt een ecologische eigentijdse werkruimte gebouwd. Tevens zullen hier duurzame natuurproducten verwerkt en aangeboden worden.

Uitbreiding hotel Helgoland (DE)

Uitbreiding hotel Helgoland (DE)

Renovatie en moderne uitbreiding bestaande hotel

Het plan in Helgoland (DE) bestaat uit het renoveren van het bestaande hotel en een moderne nieuwbouw vleugel dat opgaat in de groene omgeving.

Uitbreiding camping Birkelt

Uitbreiding camping Birkelt

Uitbreiding standplaatsen en nieuwbouw zwembad

Onze expertise is gevraagd ten behoeve van een haalbaarheidsstudie ten behoeve van uitbreiding van het aantal standplaatsen van een camping en bijbehorende planontwikkeling. Bureau phi heeft een visie neergelegd voor de VacanSoleil campings 2015 in het buitenland.