Haalbaarheidsonderzoek

Een gedegen onderzoek naar de haalbaarheid van uw plan of bouwkundig concept voorkomt teleurstellingen. Onze architecten en ingenieurs hebben een uitgebreide ervaring met haalbaarheidsonderzoeken en geven u uitsluitsel over uw project. 

Is uw bouwplan haalbaar?

Een bouwplan dient onder andere getoetst te worden op basis van het bestemmingsplan, regelgeving, investeringskosten in relatie tot de wensen van de opdrachtgever en geeft zelf inzicht in de exploïtatiekosten. Deze onderzoeken geven onze opdrachtgevers houvast en zijn cruciaal om geen onnodige risico’s te lopen.

Op basis van het haalbaarheidsonderzoek kan een programma van eisen worden opgesteld waarmee een vervolgtraject kan worden opgestart. Zekerheid waar u op kunt bouwen.

Vraag het onze architect

Benieuwd naar de mogelijkheden van een haalbaarheidsonderzoek voor uw bouwplan? Neem vrijblijvend contact op met ons architectenbureau in Raamsdonk, wij vertellen u graag meer.

Renovatie monument Sophias Burg

Renovatie monument Sophias Burg

Haalbaarheidsstudie voor renovatie en restauratie van monument

Ten behoeve van het renoveren en verbeteren van het monument Sophia's Burg te Vught hebben wij een haalbaarheidsonderzoek gedaan en een bijpassend ontwerpvoorstel.