Bouw projectmanagement

Elk projectproces verdient een professionele benadering. Onze ingenieurs kunnen elk soort bouwproject begeleiden vanaf het initiatief tot en met het onderhoud, tot jaren na oplevering. Wij waken voor de belangen van onze opdrachtgever en zullen ook de waarden van het bureau bewaken. 

Ingenieursbureau met ervaring

Architecten- & ingenieursbureau Bureau Phi is de coördinator en vraagbaak binnen de complexe markt. De knikker van het logo symboliseert de verschillende raakvlakken in het gehele ontwikkel- en realisatieproces. Hierdoor zijn wij in staat snel en flexibel in te spelen op de verschillende vraagstukken.

De bouwbegeleiding beperkt zich niet alleen tot de werkzaamheden van de directievoering. Om de verrassingen uit te sluiten of zoveel mogelijk te beperken geven wij graag leiding aan het gehele bouwproces. Dit loopt uiteen van het vastleggen van de diverse afspraken tot het adviseren van de materialen. Zo biedt ons ingenieursbureau u een totaalservice van A tot Z.

Vraag het onze ingenieur

Wilt u meer weten over projectmanagement en bouwbegeleiding? Neem vrijblijvend contact op met ons ingenieursbureau in Raamsdonk, wij vertellen u graag meer.