Installatieadvies

De ingenieurs en architecten van Bureau Phi adviseren u over de gebouw gebonden installatie van nieuwe en bestaande gebouwen. Een prettig en vooral gezond binnenklimaat is cruciaal. De samenhang tussen bouwfysica en installatietechniek is hierin bijzonder belangrijk. 

Wij hebben ervaring met woningen, woongebouwen, kantoren, parkeergarages, winkels, etc. Onze advieswerkzaamheden kunnen betrekking hebben op verwarming, koeling, ventilatie, (zonne-)energieopwekking, lichtontwerp, etc.

Installatieadvies voor nieuwbouw & bestaande bouw

Daarnaast kunt u in elke fase bij ons terecht voor een installatieadvies op maat. Of het project nog slechts een schets is of honderden jaren geleden is gebouwd is voor ons geen beperking, meer een uitdaging.

Hierbij denken wij graag 'out of the box'. Eenvoudige voor de hand liggende oplossingen blijken in de praktijk een beter rendement te hebben en hoger te scoren dan de ingewikkelde gebruikelijke en meestal dure installaties. Wij adviseren u graag!

Vraag het onze architect

Wilt u meer weten over installatieadvies? Neem vrijblijvend contact op met ons architectenbureau in Raamsdonk, wij vertellen u graag meer.