Renovatie Service point RCN de Schotsman

Het vakantiepark RCN de Schotsman wordt de komende jaren grondig upgrade. Naast een nieuw centraal gebouw en 70 nieuwe bungalows wordt er ook een nieuw onderkomen voor de technische dienst gerealiseerd.

Het huidige gebouw wordt aan de voor en achterzijde uitgebreid en de bestaande loods wordt gerenoveerd. Met aan de voorzijde ruimte voor het Service Point van het park. Hierin bevindt zich een winkel met campingartikelen en het kantoor van de technische dienst.

 

Het gebouw past binnen de traditionele Zeeuwse architectuur met zijn rode dak, zwarte gepotdekselde gevel en witte kozijnen. Onder de overstek aan de voorzijde bevindt zich een moderne doos bekleed met eterniet platen die stoere uitstraling geven het gebouw. 

Project details

Typologie
Kantoor, Recreatie, Renovatie
Locatie
Kamperland
Jaar
2020

Soortgelijke projecten

  • Nieuwbouw multifunctioneel gebouw De Schotsman 2.0

    Nieuwbouw multifunctioneel gebouw De Schotsman 2.0

    RCN de Schotsman gaat in 2019 een multifunctioneel centrum met een eigentijdse uitstraling realiseren. Bureau Phi verzorgt het ontwerp en de uitwerking van het plan. Het gebouw combineert de functies van zwembad, wellness,  cafetaria, restaurant, speelplein, kantoor en receptie. Het nieuw te bouwen centrum wordt het centrale punt op het park.

    Nieuwbouw surfschool RCN de Schotsman 2.0

    Nieuwbouw surfschool RCN de Schotsman 2.0

    Het vakantiepark RCN de Schotsman wordt grondig gerenoveerd. Naast de nieuwe bungalows wordt ook de surfschool vernieuwd. Een moderne met hout beklede surfschool met een eigentijdse vormgeving zorgt voor een frisse uitstraling.

    Nieuwbouw restaurant RCN Zeewolde

    Nieuwbouw restaurant RCN Zeewolde

    Brasserie 't wolderwijd

    Het restaurant van RCN Vakantieparken Zeewolde is in de zomer van 2017 getroffen door een verwoestende brand. De vraag vanuit de opdrachtgever is om zo snel mogelijk het restaurant weer draaiend te krijgen. Bureau Phi heeft hier voor zorg gedragen,  binnen 3 maanden was een compleet nieuw ontwerp gemaakt en 11 maanden na de brand werd het nieuwe restaurant met groepswoning opgeleverd. De moderne nieuwbouw heeft beach look passend bij stand en het water van het Wolderwijd.