Renovatie en herbouw boerderijwoning te Lettele

Op het terrein van het boeren erf ten oosten van Deventer zijn de procedures doorlopen. Middels een Rood voor Rood regeling en wijzigingen in het bestemmingsplan is een woonprogramma in de bestaande boerderij gerealiseerd. Bureau Phi heeft dit gehele proces begeleid.

De bestaande boerderij wordt compleet opnieuw opgebouwd waarbij de karakteristieke, landelijke elementen behouden blijven. Door het realiseren van een grote vide en een wellness-badkamer wordt de bestaande boerderij omgebouwd naar een luxe woning.

Project details

Typologie
Wonen, Herbestemming
Locatie
Lettele
Jaar
2023

Soortgelijke projecten

 • Vernieuwbouw woning Rucphen

  Vernieuwbouw woning Rucphen

  Renovatie en uitbreiding boerderij

  De bestaande hoofdwoning zal worden gestript en in boerderijstijl van begin 1900 worden gerenoveerd. De aanbouw is aanzienlijk moderner en zal met vooraf gefabriceerde houtskeletbouwelementen worden uitgevoerd.

  Nieuwbouwwoning Ter Aar

  Nieuwbouwwoning Ter Aar

  Welstandsprijs 1993

  Nieuwbouw woning gerealiseerd in Ter Aar. 

  Optimalisatie woning Bloemendaal

  Optimalisatie woning Bloemendaal

  Verbouwing interieur

  Voor deze woning hebben een optimalisatie voor het interieur voorgesteld. Door middel van kleine ingrepen is de woning weer bij de tijd gebracht. 

 • Renovatie en uitbreiding woning Zeist

  Renovatie en uitbreiding woning Zeist

  De begane grond van het woonhuis te Zeist zal grondig gerenoveerd worden. De bestaande woning wordt uitgebreid met een moderne, enkellaagse houtskeletbouw uitbouw. De glazen aluminium vouwwand zorgt voor de verbinding van de open woonkeuken met de tuin.