Bungalows RCN de Schotsman

RCN vakantieparken voert een verduurzaming door van zijn parken. Na RCN Zeewolde, waar Bureau Phi ook het projectmanagement heeft verzorgt, wordt nu RCN de Schotsman aangepakt. Het park wordt gasloos gemaakt en er worden 56 nieuwe bungalows gebouw. Bureau Phi heeft er zorg voor gedragen dat de werkzaamheden in goede banen lopen en dat de planning gehaald wordt. Bureau Phi heeft hier een sturende rol gehad in het geheel.

Naast de nieuwe bungalows wordt er ook een nieuw centraal gebouw gerealiseerd. Voor meer informatie over het centrale gebouw klik HIER.

Project details

Typologie
Recreatie, Stedenbouw
Locatie
Kamperland
Jaar
2020

Soortgelijke projecten

 • Nieuwbouw surfschool RCN de Schotsman 2.0

  Nieuwbouw surfschool RCN de Schotsman 2.0

  Het vakantiepark RCN de Schotsman wordt grondig gerenoveerd. Naast de nieuwe bungalows wordt ook de surfschool vernieuwd. Een moderne met hout beklede surfschool met een eigentijdse vormgeving zorgt voor een frisse uitstraling.

  Nieuwbouw restaurant RCN Zeewolde

  Nieuwbouw restaurant RCN Zeewolde

  Brasserie 't wolderwijd

  Het restaurant van RCN Vakantieparken Zeewolde is in de zomer van 2017 getroffen door een verwoestende brand. De vraag vanuit de opdrachtgever is om zo snel mogelijk het restaurant weer draaiend te krijgen. Bureau Phi heeft hier voor zorg gedragen,  binnen 3 maanden was een compleet nieuw ontwerp gemaakt en 11 maanden na de brand werd het nieuwe restaurant met groepswoning opgeleverd. De moderne nieuwbouw heeft beach look passend bij stand en het water van het Wolderwijd.

  Renovatie Service point RCN de Schotsman

  Renovatie Service point RCN de Schotsman

  Het vakantiepark RCN de Schotsman wordt de komende jaren grondig upgrade. Naast een nieuw centraal gebouw en 70 nieuwe bungalows wordt er ook een nieuw onderkomen voor de technische dienst gerealiseerd.

  Het huidige gebouw wordt aan de voor en achterzijde uitgebreid en de bestaande loods wordt gerenoveerd. Met aan de voorzijde ruimte voor het Service Point van het park. Hierin bevindt zich een winkel met campingartikelen en het kantoor van de technische dienst.

   

 • Projectmanagement RCN de Schotsman

  Projectmanagement RCN de Schotsman

  Projectmanagement infrastructuur

  In samenwerking met Buro Infra verzorgt Bureau Phi het projectmanagement voor de infrastructurele werkzaamheden op het vakantiepark RCN de Schotsman. RCN vakantieparken voert een verduurzaming door van zijn parken. Na RCN Zeewolde, waar Bureau Phi ook het projectmanagement heeft verzorgt, wordt nu RCN de Schotsman aangepakt. Het park wordt gasloos gemaakt en er worden 56 nieuwe bungalows gebouw.

  Naast de nieuwe bungalows wordt er ook een nieuw centraal gebouw gerealiseerd. Al deze werkzaamheden vragen een compleet nieuwe infrastructuur, met onder andere riolering, water, glasvezel en elektra midden- en laagspanning.