Park Hotel stadtkyll (DE)

Het uit de jaren 90 daterende hotel te Stadtkyll zal in 2012 gerenoveerd en uitgebreid worden. De 94 ruime kamers zullen opnieuw gedecoreerd worden. Het Voorlopig Ontwerp is goedgekeurd in 2012. De bouwaanvraag zal eind 2014 ingediend worden. De realisatie zal starten in de zomervan  2015.

De entreegevel van het restaurant zal volledig aangepast worden aan de nieuwe culinaire formule. De huidige gesloten afwijzende gevel zal voorzien worden van grote uitnodigende glasvlakken onder een markante luifel. Vanaf de straat is de voorzijde van het gebouw af te lezen. Op de verdieping is de ruimte bestemd voor regionale culinaire gastronomie. Op de begane rond is ruimte voor de bistro. Op deze laag zijn tevens de feestzalen te vinden. De gezellige, moderne ruime bar is te vinden in het souterrain met aan de zijkant uitzicht over het terras.

De hoofdentree van het hotel zal aangepast worden aan de formele en uitnodigende eisen van deze tijd. Middels loopbruggen zullen de naastgelegen gebouwen bereikbaar zijn. In de bestaande bouw zullen commerciële winkels en een indoor golfbaan gesitueerd worden. In de nieuwbouw is ruimte voor een uitgebreide Wellness met daaronder een parkeergarage voor c.a. 30 auto's.

Project details

Typologie
Horeca, Logies, Recreatie, Renovatie
Locatie
Stadkyll
Jaar
2012
Categorieën
Architectuur

Soortgelijke projecten

 • Uitbreiding hotel Helgoland (DE)

  Uitbreiding hotel Helgoland (DE)

  Renovatie en moderne uitbreiding bestaande hotel

  Het plan in Helgoland (DE) bestaat uit het renoveren van het bestaande hotel en een moderne nieuwbouw vleugel die opgaat in de groene omgeving.

  Uitbreiding hotel Möhnesee (DE)

  Uitbreiding hotel Möhnesee (DE)

  Moderne uitbreiding van een bestaand hotel

  Het project omvat een eigentijdse uitbreiding van het bestaande hotel.

  Uitbreiding camping Birkelt

  Uitbreiding camping Birkelt

  Uitbreiding standplaatsen en nieuwbouw zwembad

  Onze expertise is gevraagd ten behoeve van een haalbaarheidsstudie voor de uitbreiding van het aantal standplaatsen van een camping en bijbehorende planontwikkeling. Bureau phi heeft een visie neergelegd voor de VacanSoleil campings 2015 in het buitenland.