Nieuwbouw multifunctioneel gebouw De Schotsman 2.0

RCN de Schotsman gaat in 2019 een multifunctioneel centrum met een eigentijdse uitstraling realiseren. Bureau Phi verzorgt het ontwerp en de uitwerking van het plan. Het gebouw combineert de functies van zwembad, wellness,  cafetaria, restaurant, speelplein, kantoor en receptie. Het nieuw te bouwen centrum wordt het centrale punt op het park.

Het gebouw komt te staan aan de oever van het Veerse Meer. De vorm symboliseert de boeg van een schip die met de punt gericht is naar de kerktoren van Veere. De industriële materialen zoals staal en glas refereren naar de scheepsbouw.

Project details

Typologie
Horeca, Recreatie, Nieuwbouw
Locatie
Kamperland
Jaar
2020

Soortgelijke projecten

 • Uitbreiding hotel Helgoland (DE)

  Uitbreiding hotel Helgoland (DE)

  Renovatie en moderne uitbreiding bestaande hotel

  Het plan in Helgoland (DE) bestaat uit het renoveren van het bestaande hotel en een moderne nieuwbouw vleugel dat opgaat in de groene omgeving.

  Uitbreiding hotel Möhnesee (DE)

  Uitbreiding hotel Möhnesee (DE)

  Moderne uitbreiding van een bestaand hotel

  Het project omvat een eigentijdse uitbreiding van het bestaande hotel.

  Uitbreiding Hotel Mastbos

  Uitbreiding Hotel Mastbos

  Op aanvraag van de omwonenden heeft Bureau Phi ter ondersteuning van de lopende discussies een studie gedaan naar de mogelijkheden voor de uitbreiding van Hotel Mastbos. Dit heeft geresulteerd in een schetsontwerp waarbij m.n. de bestaande bouw en de omgeving gerespecteerd wordt. 

 • Uitbreiding camping Birkelt

  Uitbreiding camping Birkelt

  Uitbreiding standplaatsen en nieuwbouw zwembad

  Onze expertise is gevraagd ten behoeve van een haalbaarheidsstudie ten behoeve van uitbreiding van het aantal standplaatsen van een camping en bijbehorende planontwikkeling. Bureau phi heeft een visie neergelegd voor de VacanSoleil campings 2015 in het buitenland.