Nieuwbouw distributiecentrum Heieinde Tilburg

Het schetsontwerp betreft een distributiecentrum van c.a. 12.000m2 met een inwendige hoogte van 10.6 m1, met V.A.L.-ruimte op de verdieping en kantoren. Het gebouw wordt voorzien van een sprinklerinstallatie. Hierdoor hoeft het warehouse niet te worden gecompartimenteerd.

Aan de koppen van het bedrijfspand zijn de kantoorruimten voorzien. Boven de overheaddeuren is een verdieping over de gehele gevelbreedte met een diepte van 14.4 m1 voorzien, geschikt voor V.A.L.-activiteiten. De constructie maakt het mogelijk dat zowel smalle als brede gangen opslagmethodieken eenvoudig realiseerbaar zijn. Deze multifunctionele hal is voor diverse doeleinden geschikt. 

Project details

Typologie
Distributiecentra, Warehouse, Nieuwbouw
Locatie
Tilburg
Jaar
2013

Soortgelijke projecten

 • Nieuwbouw productiehal met kantoor Oosterhout

  Nieuwbouw productiehal met kantoor Oosterhout

  Productiehal, warehouse en kantoor ten behoeve van chemische industrie

  Bedrijfshal met kantoor. De bedrijfshal van 5.500 m2 is geschikt voor zowel brede als smalle gangen opslagsystemen. De vloer van de bedrijfshal maakt het mogelijk op diverse plaatsen verdiepingsvloeren toe te passen.

  Bedrijfsgebouw Rijsbergen

  Bedrijfsgebouw Rijsbergen

  Nieuwbouw en uitbreiding Productiehal, opslag en kantoor

  De interne uitbreiding d.m.v. toegevoegde verdiepingsvloer in het halgedeelte is gerealiseerd in 2007. Op dit moment vindt een haalbaarheidsonderzoek plaats om te bepalen hoe de externe uitbreiding gerealiseerd dient te worden.

  Uitbreiding bedrijfsgebouw Heerlen

  Uitbreiding bedrijfsgebouw Heerlen

  Haalbaarheidsstudie naar de optimalisatie van het bedrijfsproces

  De bestaande bedrijfshal met kantoor zal uitgebreid worden met 20.000 m2 vloeroppervlakte in twee bouwlagen.