Kantoor hooischuur Raalte

De wens van de Opdrachtgever was destijds om een functioneel kantoor in een landelijke omgeving te passen. In het culturele landschap Salland was een klassieke hooischuur de meest voor de hand liggende keuze.

De opbouw van de hooischuur is gerealiseerd door middel van een eikenhouten constructie en is afgewerkt met duurzame lokale producten. Ten behoeve van comfort is de schil van de hooischuur geïsoleerd en zijn alle installaties volgens de laatste eisen uitgevoerd. 

Project details

Typologie
Kantoor, Renovatie, Herbestemming
Locatie
Raalte
Jaar
2011

Soortgelijke projecten

  • Restauratie boerderij Raalte

    Restauratie boerderij Raalte

    Renovatie en restauratie van een woonboerderij

    In Raalte hebben we een bestaande woonboerderij gerenoveerd en gerestaureerd. 

    Renovatie gemeentelijk monument Boxtel

    Renovatie gemeentelijk monument Boxtel

    Renoveren van een bestaande boerderij naar huidige woonnormen

    Een bestaande boerderij, gemeentelijk monument, op voor renovatie. De gehele woning hebben we gerenoveerd naar de huidige woonnormen.

    Interieur kantoor hooischuur Raalte

    Interieur kantoor hooischuur Raalte

    Kantoorruimte gerealiseerd in klassieke hooischuur

    De binnenafwerking en constructie is van eikenhout opgetrokken. Door het open karakter is het alsof de tuin doorloopt in het interieur. Je waant je in het buitengebied.