Interieur woonhuis Waalwijk

Voor een kwalitieitswoning in Waalwijk hebben wij het samen met het bouwkundige deel ook het interieur ontworpen. Het interieur staat te boek als tijdloos.

Project details

Typologie
Wonen, Nieuwbouw
Locatie
Waalwijk
Jaar
2008

Soortgelijke projecten

 • Interieur kantoor hooischuur Raalte

  Interieur kantoor hooischuur Raalte

  Kantoorruimte gerealiseerd in klassieke hooischuur

  De binnenafwerking en constructie is van eikenhout opgetrokken. Door het open karakter is het alsof de tuin doorloopt in het interieur. Je waant je in het buitengebied. 

  Interieur woning Amsterdam

  Interieur woning Amsterdam

  Modern interieur

  Met een aantal simpele ingrepen hebben we een woning in Amsterdam naar wens van de Opdrachtgever kunnen maken. Strakke lijnen, fijne materialen en juist werking zorgen voor een tijdloos interieur. 

  Interieur gemeentelijk monument Boxtel

  Interieur gemeentelijk monument Boxtel

  Bijzonder hoog afwerkingsniveau

  Voor een gemeentelijk monument te Boxtel hebben we voor het interieur met verschillende elementen ontwerpen gemaakt met een bijzonder hoog afwerkingsniveau. Alle binnenwanden zijn met leem gestuced. In natte ruimtes zijn bepaalde wanden met tadelakt afgewerkt. Een groot voordeel van tadelakt is dat er geen voegen nodig zijn en dat de lak een bijzonder goede waterdichtheid heeft. Ook is het stootvast. 

 • Interieur Landgoed Ter Wal

  Interieur Landgoed Ter Wal

  Klassiek interieur

  Het interieur van de woonzorgvoorziening op het Landgoed Ter Wal te Lepelstraat heeft een klassieke uitstraling. Diverse op maat gemaakte meubels geven het interieur de klasse die het verdient. 

  Optimalisatie woning Bloemendaal

  Optimalisatie woning Bloemendaal

  Verbouwing interieur

  Voor deze woning hebben een optimalisatie voor het interieur voorgesteld. Door middel van kleine ingrepen is de woning weer bij de tijd gebracht.