Interieur kindergezondheidscentrum

Herbestemming en renovatie kantoorgebouw te Breda tot kindergezondheidscentrum. In het pand zijn verschillende bedrijven gevestigd waaronder, bijzondere tandheelkundige zorg (BizKiTZ) en een fysiospecialist gespecialiseerd voor kinderen. Uitgangspunt voor de renovatie is om voor het exterieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Naast het exterieur is ook het interieur ontworpen door Bureau Phi. Bij het ontwerp is het kind als uitgangspunt genomen. Er is onder meer rekening gehouden met hoogte van balie en zichtlijnen op ooghoogte van kinderen. 

Project details

Typologie
Gezondheidszorg
Locatie
Breda
Jaar
2017

Soortgelijke projecten

  • Kavel 5 plan Hoeveneind te Teteringen

    Kavel 5 plan Hoeveneind te Teteringen

    Moderne woonboerderij met vier schuurwoningen

    Het ontwerp van de schuurwoning op kavel 5 in het plan Hoeveneind past binnen de voorwaarden zoals die vastgelegd zijn in de notitie “Beeldkwaliteitseisen Hoeveneind”.

    De rietenkap ligt als een uitgestrekte deken over de moderne schuurwoning. De woning voldoet aan de meeste actuele eisen met betrekking tot energiezuinigheid en duurzaamheid. Waar mogelijk zijn natuurlijke materialen toegepast.

    Renovatie en uitbreiding woonhuis Oosterhout

    Renovatie en uitbreiding woonhuis Oosterhout

    Uitbreiding door middel van kelder

    Een woning in Oosterhout mocht maar met maximaal 30m3 worden uitgebreid. Ons idee was om onder de grond verder uit te breiden...

    Interieur woonzorgcomplex Bos & Meerzicht

    Interieur woonzorgcomplex Bos & Meerzicht

    Praktisch interieur

    De eis vanuit woonzorgvoorziening Bos & Meerzicht te Oudemirdum (Friesland) was om het interieur zo praktisch mogelijk te houden. Onze taak was te waken voor een te klinische uitstraling en de hygiëne. 

  • Interieur woning Amsterdam

    Interieur woning Amsterdam

    Modern interieur

    Met een aantal simpele ingrepen hebben we een woning in Amsterdam naar wens van de Opdrachtgever kunnen maken. Strakke lijnen, fijne materialen en juist werking zorgen voor een tijdloos interieur. 

    Interieur gemeentelijk monument Boxtel

    Interieur gemeentelijk monument Boxtel

    Bijzonder hoog afwerkingsniveau

    Voor een gemeentelijk monument te Boxtel hebben we voor het interieur met verschillende elementen ontwerpen gemaakt met een bijzonder hoog afwerkingsniveau. Alle binnenwanden zijn met leem gestuced. In natte ruimtes zijn bepaalde wanden met tadelakt afgewerkt. Een groot voordeel van tadelakt is dat er geen voegen nodig zijn en dat de lak een bijzonder goede waterdichtheid heeft. Ook is het stootvast. 

    Interieur kantoor Oosterhout

    Interieur kantoor Oosterhout

    Soms moet je net een stapje verder gaan

    Dit interieur is een parel van creativiteit. De rechte wanden zijn op één hand te tellen en de afwerkingen lijken soms zo een oscar-waardig filmdecor! Onze Opdrachtgever heeft een bijzondere inbreng gehad in het project en heben we bijgestaan de juiste keuze te maken in materialen en afwerkingen.