Interieur kantoor Oosterhout

Dit interieur is een parel van creativiteit. De rechte wanden zijn op één hand te tellen en de afwerkingen lijken soms zo een oscar-waardig filmdecor! Onze Opdrachtgever heeft een bijzondere inbreng gehad in het project en hebben we bijgestaan de juiste keuzen te maken in materialen en afwerkingen. 

Bijzonderheden in het project zijn bijvoorbeeld de, met grote eikenhouten balken opgetrokken, balie bij de entree, de niet afgewerkte stalen trapbomen met schitterende hardhouten traptreden, het plafond met de vele bijzondere vertimmeringen, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

In het ruimtelijke ontwerp van het gebouw is al rekening gehouden met een bijzondere ruimte voor de kantine. Deze kantine heeft een gebogen voorgevel met tevens gebogen bloemenvenster. De kantine zelf is bijna 10 meter hoog en heeft een schitterende gebogen overkapte glaspui die toegang geeft tot de tuinen. De hoofddraagconstructie van de kantine loopt vloeiend mee met de glaspui. Een breinbreker voor de constructeur. De kantine heeft, door de hoogte, meerdere trapsgewijs opgebouwde niveau's met op de begane grond onder andere een 'bruin café' en een groot bordes op de verdieping. Bijzonder aan de trapsgewijze opbouw is vooral de custom made stalen spiltrap die bijna plastisch lijkt te zijn. De balustrades zijn in het werk gelast omdat door alle bijzonder vormen bijna geen prefab mogelijk was. 

Je kijkt werkelijk je ogen uit.

Project details

Typologie
Kantoor, Nieuwbouw
Locatie
Oosterhout
Jaar
2014

Soortgelijke projecten

 • Nieuwbouw kantoorpand Made

  Nieuwbouw kantoorpand Made

  Nieuwbouw tweelaags kantoorpand met kelder

  Het project betreft de nieuwbouw van een kantoorpand met een vloeroppervlakte van 620m2 BVO verdeeld over 2 bouwlagen en een kelder.

  Nieuwbouw productiehal met kantoor Oosterhout

  Nieuwbouw productiehal met kantoor Oosterhout

  Productiehal, warehouse en kantoor ten behoeve van chemische industrie

  Bedrijfshal met kantoor. De bedrijfshal van 5.500 m2 is geschikt voor zowel brede als smalle gangen opslagsystemen. De vloer van de bedrijfshal maakt het mogelijk op diverse plaatsen verdiepingsvloeren toe te passen.

  Interieur timmerfabriek Overbeek Haaksbergen

  Interieur timmerfabriek Overbeek Haaksbergen

  Tijdloos interieur met elementen uit eigen hand

  Het kantoorgedeelte van de timmerfabriek heeft door toepassing van bepaalde kleuren en materialen een modern en tijdloos interieur gekregen. Toch heeft het ervoor gezorgd dat het 'warm en knus' blijft. De toepassing van vooral aardetinten en hout hebben hieraan bijgedragen. Alle houten elementen, zoals de trap en kozijnen, komen uit de eigen timmerfabriek.