Herbestemming en renovatie kantoorgebouw te Breda

Herbestemming en renovatie kantoorgebouw te Breda tot kindergezondheidscentrum. In het pand zijn verschillende bedrijven gevestigd waaronder, bijzondere tandheelkundige zorg (BizKiTZ) en een fysiospecialist gespecialiseerd voor kinderen. Uitgangspunt voor de renovatie is om voor het exterieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Naast het exterieur is ook het interieur ontworpen door Bureau Phi. Bij het ontwerp is het kind als uitgangspunt genomen. Er is onder meer rekening gehouden met hoogte van balie en zichtlijnen op ooghoogte van kinderen. 

Project details

Typologie
Kantoor, Renovatie, Herbestemming, Gezondheidszorg
Locatie
Breda
Jaar
2017

Soortgelijke projecten

 • Uitbreiding advocatenkantoor Breda

  Uitbreiding advocatenkantoor Breda

  Uitbreiding monument

  Haalbaarheidsstudie naar de optimalisatie en uitbreiding van een bestaand advocatenkantoor in het centrum van Breda. De mogelijke uitbreiding in twee lagen zal plaatsvinden gedeeltelijk naast en achter het huidige monumentale pand.

  Nieuwbouw kantoorpand Made

  Nieuwbouw kantoorpand Made

  Nieuwbouw tweelaags kantoorpand met kelder

  Het project betreft de nieuwbouw van een kantoorpand met een vloeroppervlakte van 620m2 BVO verdeeld over 2 bouwlagen en een kelder.

  Bedrijfsgebouw Rijsbergen

  Bedrijfsgebouw Rijsbergen

  Nieuwbouw en uitbreiding Productiehal, opslag en kantoor

  De interne uitbreiding d.m.v. toegevoegde verdiepingsvloer in het halgedeelte is gerealiseerd in 2007. Op dit moment vindt een haalbaarheidsonderzoek plaats om te bepalen hoe de externe uitbreiding gerealiseerd dient te worden.

 • Interieur kantoor Oosterhout

  Interieur kantoor Oosterhout

  Soms moet je net een stapje verder gaan

  Dit interieur is een parel van creativiteit. De rechte wanden zijn op één hand te tellen en de afwerkingen lijken soms zo een oscar-waardig filmdecor! Onze Opdrachtgever heeft een bijzondere inbreng gehad in het project en heben we bijgestaan de juiste keuze te maken in materialen en afwerkingen. 

  Nieuwbouw multifunctioneel gebouw De Schotsman 2.0

  Nieuwbouw multifunctioneel gebouw De Schotsman 2.0

  RCN de Schotsman gaat in 2019 een multifunctioneel centrum met een eigentijdse uitstraling realiseren. Bureau Phi verzorgt het ontwerp en de uitwerking van het plan. Het gebouw combineert de functies van zwembad, wellness,  cafetaria, restaurant, speelplein, kantoor en receptie. Het nieuw te bouwen centrum wordt het centrale punt op het park.