Bungalow Eysinga State

In Friesland op het prachtige landgoed Eysinga State heeft Bureau Phi het ontwerp verzorgt voor de vrijstaande recreatiewoning aan het water. Het ontwerp is overeenkomstig de huidige bebouwing om de samenhang op het landgoed te behouden.

De witte gevel met roden kap is kenmerkend voor de landhuisbungalows. De bungalow is ontworpen voor 6 personen en van alle gemakken voorzien.

Project details

Typologie
Recreatie, Nieuwbouw
Locatie
Sint Nicolaasga
Jaar
2023

Soortgelijke projecten

 • Renovatie jaren 70 bungalow Breda

  Renovatie jaren 70 bungalow Breda

  Transformatie van stoffige bungalow naar moderne villa

  Renovatie van een jaren 70 bungalow aan de rand van Breda. De gedateerde vrijstaande bungalow staat op het punt om een grondige transformatie te ondergaan van stoffige bungalow naar een strakke moderne villa die van alle luxe is voorzien. Bureau Phi heeft het ontwerp gemaakt waarbij de moderne architectuur terug te zien is in de grote zwarte aluminium kozijnen, die in mooi contrast staan met het witte stucwerk van de gevel en de accenten van hout en zink. Tevens is het volume gelijk getrokken door het dak te verhogen.

   

  Uitbreiding hotel Helgoland (DE)

  Uitbreiding hotel Helgoland (DE)

  Renovatie en moderne uitbreiding bestaande hotel

  Het plan in Helgoland (DE) bestaat uit het renoveren van het bestaande hotel en een moderne nieuwbouw vleugel die opgaat in de groene omgeving.

  Uitbreiding hotel Möhnesee (DE)

  Uitbreiding hotel Möhnesee (DE)

  Moderne uitbreiding van een bestaand hotel

  Het project omvat een eigentijdse uitbreiding van het bestaande hotel.

 • Uitbreiding Hotel Steigerhaus Grafenhain

  Uitbreiding Hotel Steigerhaus Grafenhain

  Duurzaam en ecologische bebouwingsmogelijkheden

  Bureau Phi verricht een studie naar duurzame en ecologische bebouwingsmogelijkheden om 40 extra hotelkamers toe te voegen aan het bestaande Erlebnisgaststatte. Steigerhaus Grafenhain is gelegen midden in het bosrijke Thuringerwald in de buurt van het stadje Gotha. Het is een historisch beladen plek.

  Uitbreiding Hotel Mastbos

  Uitbreiding Hotel Mastbos

  Op aanvraag van de omwonenden heeft Bureau Phi, ter ondersteuning van de lopende discussies, een studie gedaan naar de mogelijkheden voor de uitbreiding van Hotel Mastbos. Dit heeft geresulteerd in een schetsontwerp waarbij m.n. de bestaande bouw en de omgeving gerespecteerd worden. 

  Park Hotel stadtkyll (DE)

  Park Hotel stadtkyll (DE)

  Renovatie en uitbreiding van bestaand hotel

  Het uit de jaren 90 daterende hotel te Stadtkyll zal in 2012 gerenoveerd en uitgebreid worden. De 94 ruime kamers zullen opnieuw gedecoreerd worden. Het Voorlopig Ontwerp is goedgekeurd in 2012. De bouwaanvraag zal eind 2014 ingediend worden. De realisatie zal starten in de zomervan  2015.

 • Projectmanagement bungalows RCN de Schotsman

  Projectmanagement bungalows RCN de Schotsman

  Bungalows RCN de Schotsman

  RCN vakantieparken voert een verduurzaming door van zijn parken. Na RCN Zeewolde, waar Bureau Phi ook het projectmanagement heeft verzorgt, wordt nu RCN de Schotsman aangepakt. Het park wordt gasloos gemaakt en er worden 56 nieuwe bungalows gebouwd. Bureau Phi heeft er zorg voor gedragen dat de werkzaamheden in goede banen lopen en dat de planning gehaald wordt. Bureau Phi heeft een sturende rol gehad in het geheel.

  Duurzame bungalow RCN Vakantieparken

  Duurzame bungalow RCN Vakantieparken

  Duurzame bungalow

  RCN vakantieparken verduurzaamd zijn parken.
  De nieuwe bungalows maken hier deel van uit.

  Bureau Phi heeft een duurzame RCN bungalow ontwikkeld geschikt voor alle RCN parken.

  De woonruimte bestaat uit één grote lichte open ruimte met hierin de keuken en het woongedeelte met een gezellige openhaard. De pergola en de grote schuifpui aan de achterzijde van de bungalow zorgen voor het echte binnen- en buitenleven.

  De bungalow is gasvrij en volledig elektrisch. Het dak van de bungalow wordt vol gelegd met zonnepanelen om de vakantiewoning energieneutraal te maken. Daarnaast zijn de wanden en het dak voorzien van een hoge isolatiewaarde. Er is rekening gehouden met de zon oriëntatie en er wordt een natuurlijke gerealiseerd door de douglashouten pergola.