Binnenhuisarchitectuur

Naast architect is Harrie Pans ook werkzaam als binnenhuisarchitect. Een extra specialisme waardoor wij verder kunnen kijken dan enkel de buitenzijde van een pand en u graag van dienst zijn met een totaalservice.

Een passend interieurontwerp

Bij een nieuwe woning of kantoor is de noodzaak van een passend interieurontwerp belangrijk. De persoon die hier bij uitstek over kan oordelen is de bedenker van de hoofdlijnen van het ontwerp. De band die in dat eerste traject wordt opgebouwd met een opdrachtgever is op deze manier bijzonder efficiënt. Een deugdelijk interieurontwerp zal een exterieurontwerp ook daadwerkelijk kracht bijzetten. Kortom: een win-win situatie voor u als opdrachtgever waarmee u het maximale uit de inrichting van uw woning of kantoor haalt.

Nieuw interieurontwerp voor bestaande ruimtes

Architectenbureau Bureau Phi is u echter ook graag van dienst bij het ontwerpen en herinrichten van bestaande woningen en kantoren. Hierbij kijken wij naar de beschikbare ruimte en bespreken we samen met u de mogelijkheden voor een nieuw interieurontwerp. U zult versteld staan van de mogelijkheden die uw huidige woon- of werkruimte door (simpele) aanpassingen in de inrichting biedt.

Vraag het onze architect

Wilt u meer weten over onze diensten voor binnenhuisarchitectuur? Neem vrijblijvend contact op met ons architectenbureau in Raamsdonk, wij vertellen u graag meer.

Interieur woonhuis Waalwijk

Interieur woonhuis Waalwijk

Modern interieur in kwaliteitswoning

Voor een kwalitieitswoning in Waalwijk hebben wij het samen met het bouwkundige deel ook het interieur ontworpen. Het interieur staat te boek als tijdloos.