Beeldkwaliteitsplan

Beeldkwaliteitsplannen zijn bedoeld om de ruimtelijke kwaliteit van bouwen en openbare ruimte van een gebied te regelen. Deze beleidsstukken zijn belangrijke instrumenten voor kwaliteitswaarborging van ruimtelijke plannen. In het beeldkwaliteitsplan staan richtlijnen voor de vormgeving van bebouwing en inrichting van openbare ruimte, en dan met name gericht op de materialen en kleuren. 

Welstandscommissie’s hebben zich meer dan eens lovend uitgesproken over onze ideeën. Verschillende gemeenten hebben zich vervolgens tot ons gewend om deze plannen op te stellen.

Zo bieden wij u een uitgebreide ervaring en een team van vakkundige architecten en ingenieurs. Hierbij werken wij vanuit ons architectenbureau in Raamsdonk, maar kunt u bij ons terecht voor opdrachten in heel Nederland.

Vraag het onze architect

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op met ons architectenbureau, wij vertellen u graag meer.

Woonzorg Landgoed Ter Wal

Woonzorg Landgoed Ter Wal

24 zorgappartementen

Het realiseren van een landgoed vraagt een lange adem. Naast het maken van een landschappelijk inrichtingsplan is het bestemmings- en beeldkwaliteitsplan aangepast aan de eisen en wensen die horen bij het ontwikkelen van een landgoed. Bij deze ontwikkeling is rekening gehouden met rijks, provinciale en gemeentelijke richtlijnen. Door overtuigende rapportages is de realisatie mogelijk geworden.