Artist impressions

Een artist impression is niet meer het alleenrecht voor de grootste projecten. Met hedendaagse software kan in een handomdraai een een visualisatie worden opgemaakt van uw (ver)bouwproject. Deze visualisaties kunnen dienen om een ontwerp te presenteren, voor bouwborden of voor andere commerciële doeleinden. Voor het merendeel van onze projecten maken wij artist impressions.  

Artist impressions als video

Naast statische artist impressions kunt u bij ons terecht voor bewegende artist impressions. Tegenwoordig is de vraag naar video’s actueler en komt deze steeds vaker voor. Daarom is ons architectenbureau u ook graag van dienst met het maken van spraakmakende vlotte filmpjes die u kunt plaatsen op bijvoorbeeld uw website of YouTube.

Vraag het onze architecten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van artist impressions voor uw (ver)bouwproject? Neem vrijblijvend contact op met ons architectenbureau in Raamsdonk, wij vertellen u graag meer.

Park Hotel stadtkyll (DE)

Park Hotel stadtkyll (DE)

Renovatie en uitbreiding van bestaand hotel

Het uit de jaren 90 daterende hotel te Stadtkyll zal in 2012 gerenoveerd en uitgebreid worden. De 94 ruime kamers zullen opnieuw gedecoreerd worden. Het Voorlopig Ontwerp is goedgekeurd in 2012. De bouwaanvraag zal eind 2014 ingediend worden. De realisatie zal starten in de zomer 2015.