Architectuur

Al meer dan 20 jaar is architectenbureau Bureau Phi architecten & ingenieurs een begrip in de omgeving van Breda. In de eerste jaren van haar bestaan is het accent voornamelijk gelegd op woningbouw, stedenbouw en utiliteitsprojecten. Het architectenatelier heeft een landelijke spreiding, van Zuid Limburg tot in Friesland. De laatste jaren zijn daar buitenlandse projecten bij gekomen.

Van nieuwbouw tot restauratie & renovatie van monumenten

De restauratie en renovatie van monumenten maken een groot deel uit van ons opdrachtenpakket. Actueel zijn de herbestemmings- en herontwikkelingsonderzoeken die wij uitvoeren. De nieuw- en verbouwprojecten hebben geleid tot spraakmakende architectuur.

Door de uitbreiding van het dienstenpakket van ons architectenbureau in Raamsdonk kunnen wij u nog beter bijstaan bij de diverse opdrachten. Bureau Phi is de coördinator en vraagbaak binnen de complexe markt en beschikt over een team van ervaren architecten en ingenieurs. De knikker van het logo symboliseert dan ook de verschillende raakvlakken in het gehele ontwikkel- en realisatieproces. Hierdoor zijn wij in staat snel en flexibel in te spelen op de verschillende vraagstukken. 

Een kernteam van specialisten, onder leiding van architect Harrie Pans, staat borg voor een persoonlijke, heldere en functionele aanpak die resulteert in rendabele projecten met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Architecten & ingenieursbureau Bureau Phi wordt gekarakteriseerd als sober, nuchter en doelmatig, in lijn met de Nederlandse traditie van degelijkheid. Tegelijk prijst men de expressieve en esthetische waarden ervan tot in detail. Het ontwerpproces beschouwen wij als een interactief proces met als doelstelling een omgeving te creëren waar je wil zijn. Ook in de toekomst!

Tijdloze villa Mastbos Breda

Tijdloze villa Mastbos Breda

Realisatie van moderne villa te Breda

Aan het Mastbos te Breda is een villa gerealiseerd van 300m2 BVO. De villa is ontworpen door de Bredaase architect Jan van Poppel. Bureau Phi is vervolgens gevraagd voor de uitwerking van het schetsontwerp tot en met de werktekeningen. Bij de uitvoering is Bureau Phi verantwoordelijk voor het projectmanagement en directievoering.